Cultuur in Oost

Stimuleren, verbinden en programmeren

Als cultuurmakelaar voor de Stichting Cultuur in Oost creƫer ik een podium voor kunst en cultuur in de wijk Utrecht Oost. Uitgaande van de vraag van instellingen, kunstenaars en wijkbewoners initieer en ontwikkel ik culturele projecten voor, door en met bewoners uit de wijk. Door het samenbrengen van initiatieven en het organiseren van netwerkbijeenkomsten breidt het (cultureel) netwerk in de wijk zich uit.

Voor Cultuur in Oost heb ik bijgedragen aan verschillende initiatieven van wijkbewoners en instellingen in de wijk. Soms alleen door bemiddeling, meestal door coƶrdinatie van (onderdelen van) programma’s en projecten.

Projecten: Ontmoet Oost (jaarlijks), Groen-moet-je-doen!-Dag, De Kunstlounge, cultureel programma tijdens Zomerfeest van ondernemersvereniging Maliekwartier (2012), Vrede in de Buurt voor Oost i.h.k.v. de Vrede van Utrecht (2013).

Samenwerkingspartners: Wijkbureau Oost, De Wilg, Graag Gedaan, De Kranenburgschool, Ondernemersvereniging Centrum Oost, Ondernemersvereniging Biltstraat, Vrede van Utrecht, De Wijde Doelen, Diakonessenhuis, Verpleeghuis Swellengrebel, De Berenkuil, Kunstuitleen Utrecht, diverse kunstenaars en kleine (culturele) ondernemers.

pieternel linssen

pieternel linssen